'Messi start op de reservebank tegen Levante'

29 januari 2014, 13:02

FC Barcelona-vedette Lionel Messi zal de Copa del Rey-wedstrijd van woensdagavond (22.00 uur) tegen Levante niet vanaf de start meemaken. Het Spaanse Marca meldt dat de Argentijnse dribbelaar genoegen moet nemen met een plaats op de reservebank. Gerardo 'Tata' Martino wil Messi namelijk fris houden voor de volgende wedstrijden.

Komende zaterdag kruist de Catalaanse grootmacht in Camp Nou de degens met Valencia, alvorens het duel met Sevilla op het programma staat. Martino wil Messi sparen voor deze wedstrijden. Dit geldt overigens niet voor Andrés Iniesta, waarvan verwacht wordt dat hij in de startopstelling begint. Zodoende kan El Blanquito zich opmaken voor zijn rentree, nadat hij het duel met Atletico Madrid (0-0) onlangs vroegtijdig moest verlaten vanwege een knieblessure.

Het Copa del Rey-treffen met Levante geeft de gelegenheid om Messi te sparen, aangezien Barça een 1-4 voorsprong verdedigt. De heenwedstrijd in het Ciutat de Valencia werd beslist door drie assists van Messi en een loepzuivere hattrick van Cristian Tello.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen