Snel herstelde Janssen klaar voor groepstraining

29 januari 2014, 11:43

Vitesse-speler Theo Janssen scheurde begin oktober in de wedstrijd tegen Feyenoord de voorste kruisband in zijn rechterknie af. Normaliter staat voor zo'n blessure zes tot negen maanden hersteltijd, maar Janssen verwacht volgende week weer met de selectie mee te trainen.

"Op 6 februari is het precies vier maanden geleden, ik hoop dan weer aan te sluiten bij de groep", zegt de middenvelder tegen Voetbal International. "Ik doe nu bijna alles weer, alleen mijd ik nog de duels. Ik heb het gevoel dat ik alles weer aankan. De fysiotherapeut is heel erg tevreden."

Janssen weet nog niet wanneer hij weer inzetbaar is voor trainer Peter Bosz. "Je moet altijd rekening houden met een terugslag. Toch ga ik er vanuit dat dit seizoen nog een paar wedstrijden meespeel. Ik ben afhankelijk van de komende weken. We spelen veel duels, waardoor je als team minder gaat trainen. Dat betekent ook dat ik minder groepstrainingen kan doen. Dat is niet bevorderlijk voor mijn herstel."

De 32-jarige Arnhemmer heeft bij Vitesse nog een overeenkomst voor anderhalf jaar, maar zat vorige week met de directie om de tafel om te praten over zijn toekomst. "Er zijn wel wat dingen besproken, het is aan hen om dat naar buiten te brengen. Mijn contract loopt nog anderhalf jaar door, maar het is goed om naar de toekomst te kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen