Dordrecht haalt zesde winteraanwinst uit Groningen

29 januari 2014, 10:18

FC Dordrecht heeft haar zesde winterse versterking binnen. Verdediger William Troost-Ekong wordt voor het restant van het seizoen gehuurd van FC Groningen en moet De Schapenkoppen zodoende helpen om de koppositie in de Jupiler League te behouden.

Eerder maakte Dordrecht melding van de komst van Youri Loen (NEC), Felitciano Zschusschen (FC Twente), Jordy van Deelen (Feyenoord), Robin Gosens (Vitesse) en Sem de Wit (Almere City FC). Tegenover het zestal nieuwelingen staat het vertrek van Josimar Lima, die naar de Verenigde Arabische Emiraten (Al-Shaab) verkaste.

De ploeg van coach Harry van den Ham staat momenteel zes punten voor op nummer twee Eindhoven. Willem II (zeven punten) en VVV Venlo (acht punten) hebben de lijstaanvoerder ook nog in het vizier. Er zijn nog veertien speelronden te gaan in de Jupiler League.

Onlangs gaf Troost-Ekong al aan dat hij graag verhuurd zou worden: "Ik heb zelf een gesprek aangevraagd en gezegd dat het beter voor mijn ontwikkeling is dat ik wekelijks op een hoger niveau dan de beloften speel. Daar dacht de club net zo over", sprak de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen