'Begeerde Lachman in zomer naar FC Twente'

29 januari 2014, 08:41   Bijgewerkt: 29 januari 2014, 08:47

In navolging van Youness Mokhtar zal ook Darryl Lachman de weg van Zwolle naar Enschede bewandelen. Voetbal International meldt dat de 24-jarige verdediger komende zomer naar FC Twente verkast. Daarmee troeven de Tukkers onder meer PSV af, dat ook geïnteresseerd was in de speler van PEC Zwolle. Twente en Lachman hebben op hoofdlijnen een akkoord voor drie seizoenen bereikt.

Lachman, bezig aan zijn derde seizoen in het IJsseldeltastadion, zal transfervrij naar Twente vertrekken. De verdediger komt uit de jeugdopleiding van Ajax en kwam via FC Groningen bij PEC Zwolle terecht. Hier wist hij zich snel te ontwikkelen, hetgeen niet onopgemerkt bleef bij clubs als Werder Bremen, sc Heerenveen, FC Utrecht en Fulham. Ook PSV beschouwde Lachman als een voorname gegadigde om Mathias Zanka Jörgensen te vervangen. FC Kopenhagen wil de verdediger van PSV graag terughalen naar Denemarken.

Overigens is Lachman momenteel nog herstellende van een hamstringblessure. De verdediger hield de kwetsuur over aan het bekerduel tegen Excelsior (1-3 winst) op 17 december. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen