Real Madrid zonder te imponeren halvefinalist

28 januari 2014, 22:52   Bijgewerkt: 28 januari 2014, 23:22

Zonder heel overtuigend te spelen heeft Real Madrid dinsdag de halve finales van de Copa del Rey bereikt. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti won voor eigen publiek de return tegen Espanyol in de kwartfinales met 1-0. Vorige week zegevierde De Koninklijke in Barcelona al met dezelfde cijfers.

Mocht Espanyol nog enige hoop op een ommekeer hebben gehad, dan had Jesé Rodríguez die al snel in de kiem gesmoord. De Spanjaard scoorde in de zevende minuut na een prachtige pass van Xabi Alonso van achteruit. Jesé troefde vervolgens de ervaren Capdevila af op snelheid en passeerde keeper Kiko Casilla met een schot in de korte hoek.

Dezelfde Casilla voorkwam verdere schade voor Espanyol. Want hoewel Real dus zeker niet imponeerde, kreeg het wel meerdere mogelijkheden om verder uit te lopen. Casilla hield zijn doel in het vervolg echter schoon. Zo bracht hij een aantal keer redding op inzetten van Cristiano Ronaldo. De kersverse Gouden Bal-winnaar kon daar wel om glimlachen. Espanyol eindigde het duel met tien man; Víctor Sánchez kreeg een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart voor een ongelukkige handsbal.

Real Madrid speelt in de halve finale tegen Atletico Madrid of Athletic de Bilbao. Titelhouder Atletico won vorige week de eerste partij met 1-0. De return is woensdag in het Baskenland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen