Scorende Verhoeven grapt: "Stormram tegen Ajax"

28 januari 2014, 07:53

Jeroen Verhoeven beleefde maandagavond een hoogtepuntje in zijn carrière. De doelman scoorde in de wedstrijd van Jong FC Utrecht tegen Jong Almere City met een verre trap. Deze stuiterde, tot verbazing van de keeper, over zijn collega in het andere doel heen. Zelf had Verhoeven aanvankelijk helemaal niet in de gaten dat hij scoorde, dat drong pas tot hem door toen hij zijn teamgenoten juichend op hem af zag stormen.

"Ik trapte een bal vanaf de zestien-meterlijn, wilde één van onze spitsen bereiken. Na die pass ging ik verder met het coachen van mijn verdediging. Bleek de bal met een stuit op het kunstgras over mijn collega-keeper te zijn gegaan", zegt Verhoeven in AD Sportwereld. "Ongelooflijk, ik ben vooral verbaasd. Dit zijn natuurlijk momenten die je normaal op YouTube bekijkt. En nu gebeurt het mij zelf, terwijl ik nog nooit had gescoord."

De 33-jarige Verhoeven, eerder actief voor FC Volendam en Ajax, ziet de humor van zijn doelpunt wel in. "De trainer mag me zondag tegen Ajax gerust als stormram inbrengen, geen probleem", grapt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen