Aanwinsten moeten Cardiff in Premier League houden

28 januari 2014, 00:06

Cardiff City is de rode lantaarndrager in de Premier League, waardoor er wat moet gebeuren bij de ploeg uit Wales. Om degradatie uit het hoogste niveau van Engeland te voorkomen, heeft Cardiff zich wederom versterkt met een drietal spelers.

De meest opvallende naam die de gelederen van Cardiff komt versterken is die van de Braziliaanse vleugelverdediger Fabio, die overkomt van Manchester United. Daarnaast kan Ole Gunnar Solskjaer, die deze maand aan het roer kwam te staan bij de hekkensluiter van de Premier League, vanaf heden beschikken over aanvaller Kenwyne Jones, die maandag Stoke City verruilde voor Cardiff.

Tenslotte lijkt Wilfried Zaha dezelfde weg te bewandelen als Fabio. De rechtsbuiten maakte furore in het shirt van Crystal Palace, maar kon het niet bolwerken bij de club uit Manchester. United-manager David Moyes bevestigde het vertrekken van Fabio en Zaha reeds op de officiële website van de club. Het gaat hier overigens om een huurconstructie.

Cardiff versterkte zich eerder al met Magnus Wolff Eikrem, Mats Möller Daehli en Jo Inge Berget, die alle drie landgenoot zijn van Solskjaer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen