Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aanwinsten moeten Cardiff in Premier League houden

Aanwinsten moeten Cardiff in Premier League houden

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 januari 2014 – Cardiff City is de rode lantaarndrager in de Premier League, waardoor er wat moet gebeuren bij de ploeg uit Wales. Om degradatie uit het hoogste niveau van Engeland te voorkomen, heeft Cardiff zich wederom versterkt met een drietal spelers.

De meest opvallende naam die de gelederen van Cardiff komt versterken is die van de Braziliaanse vleugelverdediger Fabio, die overkomt van Manchester United. Daarnaast kan Ole Gunnar Solskjaer, die deze maand aan het roer kwam te staan bij de hekkensluiter van de Premier League, vanaf heden beschikken over aanvaller Kenwyne Jones, die maandag Stoke City verruilde voor Cardiff.

Tenslotte lijkt Wilfried Zaha dezelfde weg te bewandelen als Fabio. De rechtsbuiten maakte furore in het shirt van Crystal Palace, maar kon het niet bolwerken bij de club uit Manchester. United-manager David Moyes bevestigde het vertrekken van Fabio en Zaha reeds op de officiële website van de club. Het gaat hier overigens om een huurconstructie.

Cardiff versterkte zich eerder al met Magnus Wolff Eikrem, Mats Möller Daehli en Jo Inge Berget, die alle drie landgenoot zijn van Solskjaer.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd