Griezmann leidt Sociedad naar riante zege in Anoeta

27 januari 2014, 23:49

Real Sociedad heeft na een ruime nederlaag bij Villarreal (5-1) en een gelijkspel bij Getafe (2-2) weer een overwinning geboekt in de Primera División. Promovendus Elche CF werd met 4-0 naar huis gestuurd. De gevierde man bij de ploeg uit San Sebastián was zonder twijfel Antoine Griezmann, die van zich deed spreken met twee doelpunten. Bovendien leidde de flankspeler een eigen doelpunt van de tegenstander in.

De 22-jarige Fransman was er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat Sociedad al vroeg op een 2-0 voorsprong kwam. Nadat een lob van hem door Damián Suárez in het eigen doel werd gewerkt, verdubbelde Griezmann even later de marge uit een voorzet van Xabi Prieto. Een kwartier voor tijd maakte de Franse vleugelaanvaller zijn tweede van de avond, nadat Carlos Vela tussentijds voor de 3-0 had gezorgd.

Dankzij de zege in het eigen Anoeta nadert Sociedad nummer vijf Villarreal tot op één punt. De voorsprong op Sevilla is opgelopen tot vijf punten, waardoor de ploeg van coach Jagoba Arrasate Europees voetbal in het vizier heeft.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen