Swansea maakt melding van komst aanvaller Ngog

Swansea maakt melding van komst aanvaller Ngog

27 januari 2014 – Swansea City heeft maandag de komst van David Ngog afgerond. De 24-jarige spits komt over van Bolton Wanderes, waar zijn contract komende zomer zou aflopen. De Fransman doorstond de medische keuring reeds met succes, zo geeft de club uit Wales aan op de officiële clubsite. Hoeveel geld Swansea overmaakt naar Bolton, is niet bekend.

Ngog zal tot aan het einde van het seizoen ploeggenoot zijn van Michel Vorm, Jonathan de Guzman en Wilfried Bony. Voor laatstgenoemde geldt dat er met Ngog een concurrent in huis wordt gehaald. Aangezien de Spanjaard Michu geblesseerd is, zijn Bony en huurling Alvaro Vazquez voorlopig de enige opties in de spits, voor manager Michael Laudrup.

Ngog begon zijn voetballoopbaan bij Paris Saint Germain, nadat hij gescout werd door Liverpool, dat hem voor een kleine twee miljoen euro naar Anfield haalde. Ngog speelde drie jaar in het shirt van Liverpool en scoorde 19 doelpunten in 94 wedstrijden voor The Reds. Bolton haalde Ngog in 2011, maar de aanvaller kon niet voorkomen dat The Trotters zouden degraderen naar de Championship.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 21 juli 2019

  2. zaterdag 20 juli 2019