Rotterdammer vervolgt loopbaan in Primera División

Rotterdammer vervolgt loopbaan in Primera División

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 januari 2014 – Garry Mendes Rodrigues maakt de overstap naar de Spaanse Primera División. De voormalig speler van FC Dordrecht heeft onderdak gevonden bij promovendus Elche CF, dat de zeventiende plaats bezet op het hoogste niveau van Spanje.

Rodrigues zette zijn handtekening onder een vierjarig contract bij Elche. Zodoende komt er voor de 23-jarige aanvaller een einde aan zijn Bulgaars avontuur. De geboren Rotterdammer stapte in de winter van vorig jaar over naar Levski Sofia, waar hij een behoorlijk moyenne had: in 45 duels kwam Rodrigues 21 keer tot scoren.

Voorafgaand aan zijn periode in Bulgarije, stond de Kaapverdiaan onder contract bij ADO Den Haag, dat hem uitleende aan Dordrecht. Rodrigues speelde twintig wedstrijden voor De Schapenkoppen, waarin hij vijf maal trefzeker was. De aanvaller speelde een aantal jaren in de jeugd van Feyenoord.

Reacties

gerelateerd