Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cambuur kent twijfelgevallen voor Friese derby

Cambuur kent twijfelgevallen voor Friese derby

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 januari 2014 – SC Cambuur kampt in de aanloop naar de beladen thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen (zondag) met een aantal twijfelgevallen in de selectie. Middenvelder Mohamed El Makrini heeft last van de knie, terwijl verdediger Martijn van der Laan met een kuitblessure kampt.

"Al verwacht ik niet dat die voor grote problemen gaan zorgen", blijft coach Dwight Lodeweges positief in het Friesch Dagblad. Achter het meespelen van Michiel Hemmen staat een grotere vraagteken. De spits is op de weg terug van een kwetsuur aan de knie. Lodeweges: "Zaterdag zullen we hem volop laten meedoen. Dat is het plan. En dan moeten we zien of hij er tegen Heerenveen bij kan zijn."

Lodeweges probeert de dubbele belangen bij het Friese onderonsje zoveel mogelijk te negeren. "Ik probeer het als een gewone wedstrijd te zien, al merk ik ook dat het leeft. Maar drie punten pakken, is uiteindelijk wat telt, tegen wie dan ook", besluit de oefenmeester. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd