Utrechter Bulthuis mist ook wedstrijd tegen Roda

24 januari 2014, 13:23

FC Utrecht moet het ook komend weekend stellen zonder Dave Bulthuis. De linksback kampt met een blessure en behoort niet tot de selectie voor de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade, meldt de club. Door zijn fysieke problemen miste Bulthuis ook al de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag tegen NEC.

In Nijmegen ontbrak ook Tommy Oar, maar de Australiër kan tegen Roda wel weer spelen. Op de langdurig geblesseerden Cedric van der Gun, Edouard Duplan, Jacob Mulenga en Willem Janssen na, beschikt coach Jan Wouters verder over een fitte groep. Aanwinst Juan Agudelo is speelgerechtigd, maar zal nog niet in actie komen. Wouters wil dat de Amerikaanse huurling eerst een volle week met de selectie meetraint.

Met nederlagen tegen Feyenoord (2-5) en in de kwartfinale van de beker tegen NEC (1-0) is het voetbaljaar 2014 teleurstellend begonnen voor FC Utrecht. Wouters hoopt tegen Roda JC op herstel. "Uiteraard hebben we wel teruggeblikt op de wedstrijd en hebben we de zaken die beter moeten, belicht. De knop moet echter om en we moeten keihard werken om de punten te pakken. Op dit moment staat Roda JC er niet zo goed voor in de competitie en ook zij hebben te maken met een bekerteleurstelling. Tevens kampen zij net als ons met de nodige blessures en schorsingen. Desondanks is het een belangrijk duel voor beide teams", weet hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen