Duits: "Het blijft een vervelend iets, dat kunstgras"

23 januari 2014, 21:58

RKC Waalwijk is bezig aan een prima reeks in de Eredivisie. De Brabanders haalden uit de laatste zes wedstrijden tien punten en bleven in die serie ongeslagen. Vrijdag wil RKC de goede vorm meenemen naar Almelo, waar het op kunstgras aantreedt tegen Heracles.

"Het blijft een vervelend iets, dat kunstgras", bromt aanvoerder Sander Duits bij Omroep Brabant. "Het is niet mijn favoriete ondergrond en ik denk van een hele hoop spelers niet. We hebben er tweemaal op getraind en dat moet wel genoeg zijn voor de wedstrijd daar. Uiteindelijk is er ook niet zo'n heel groot verschil."

RKC was in de eerdere twee ontmoetingen met Heracles dit seizoen (beker en competitie) de mindere. "Het is aan ons om daar vrijdag verandering in te brengen", vult coach Erwin Koeman aan. "We zullen wel met z'n allen bij de tijd moeten zijn en niet spelen zoals tegen FC Groningen, waar te veel spelers onder hun niveau acteerden. Wij hebben een ploeg die een goed resultaat kan halen, ook in uitwedstrijden. Als we maar doen wat we moeten doen. Anders zijn we een heel matige ploeg. Ook dat hebben we dit seizoen te vaak laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen