Thorgan Hazard ontvangt Gouden Schoen in België

Thorgan Hazard ontvangt Gouden Schoen in België

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 januari 2014 – Thorgan Hazard heeft woensdagavond de Gouden Schoen gewonnen in België. De aanvallende middenvelder van Zulte Waregem, die zich midden in transferperikelen bevindt, werd verkozen tot beste voetballer in de Belgische competitie.

De twintigjarige Hazard, die eigendom is van Chelsea maar op huurbasis uitkomt voor Zulte, kreeg in de verkiezing de voorkeur boven Maxime Lestienne (Club Brugge) en Silvio Proto (Anderlecht). Naast de Gouden Schoen mocht Hazard ook de prijs van talent van het jaar in ontvangst nemen.

Hazard speelt sinds 2012 op huurbasis in het shirt van Essevee. De aanvallende middenvelder laat de gemoederen flink oplopen, aangezien hij uitgesproken heeft de transfer naar Anderlecht te willen maken. Hoewel John Bico, de zaakwaarnemer van Hazard, onlangs al aangaf dat er een winters vertrek naar de paars-witten zou plaatsvinden, houdt Zulte voet bij stuk. Hazard verscheen woensdag, in tegenstelling tot het Gouden Schoen-gala, niet op de training van Zulte.

Het is voor het eerst sinds 2008 dat er weer een Belg aan de haal gaat met de prestigieuze prijs. Toentertijd was voormalig Standard Luik-speler Axel Witsel de gelukkige.

Reacties

gerelateerd