Milan snijdt zichzelf in de vingers in Coppa Italia

22 januari 2014, 23:00   Bijgewerkt: 22 januari 2014, 23:56

Clarence Seedorf zal zich met AC Milan moeten richten op een comeback in de competitie en het volhouden in de Champions League, aangezien de Rossoneri woensdagavond door Udinese werden uitgeschakeld in de Coppa Italia. De manschappen van coach Seedorf gingen met 1-2 onderuit in het eigen San Siro.

Milan speelde Udinese in de kaart. Het kwam vroeg op voorsprong dankzij Mario Balotelli, maar verloor vervolgens de concentratie. Dit concentratieverlies werd geillustreerd door Urby Emanuelson, die zich op slag van rust vergreep in het strafschopgebied. De Nederlandse linksachter kreeg een gele kaart voor zijn domme overtreding en zag dat Luis Muriel koelbloedig afrondde vanaf elf meter: 1-1.

Het spel van de thuisploeg was niet om over naar huis te schrijven. Milan gaf, vooral aanvallend gezien, niet thuis. Het was dan ook geen toeval dat Milan de rekening gepresenteerd kreeg. De Uruguayaan Nicolás López sneed als een warm mes door de boter door de Milanese defensie en zorgde met een diagonale schuiver voor de 1-2. Derhalve is het bekeravontuur voor Milan ten einde en kan de ploeg van Seedorf de kortste weg naar Europees voetbal niet meer bewandelen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen