Hazard houdt gemoederen bezig, Zulte houdt poot stijf

Hazard houdt gemoederen bezig, Zulte houdt poot stijf

22 januari 2014 – Hoewel John Bico, de zaakwaarnemer van Zulte Waregem-speler Thorgan Hazard al uitsprak dat zijn cliënt voor Anderlecht zou gaan spelen, is een overstap van Hazard naar de paars-witten nog allerminst zeker. Zulte heeft het bod van Anderlecht, om het jongere broertje van Chelsea-speler Eden Hazard op huurbasis over te nemen, geweigerd.

Hazard, die sinds 2012 onder contract staat bij Chelsea, komt al voor het tweede seizoen op rij op huurbasis uit voor Essevee. Anderlecht doet er alles aan om de winterse komst van Hazard te realiseren, maar Zulte wil dat de aanvallende middenvelder zich aan de huurovereenkomst houdt. De West-Vlaamse club zat wel met de regerend landskampioen om tafel, maar kwam niet tot een akkoord. "Het voorstel van Anderlecht bevat een onrealistische deadline", zo citeert Sporza de club.

"Zulte Waregem heeft gezegd dat het Thorgan wil behouden", vervolgt Zulte Waregem in een statement. "Maar het is niet onze gewoonte om de carrière van spelers te blokkeren. Daar staat wel een voorwaarde tegenover, namelijk voldoende sportieve en/of financiële compensatie. Het voorstel van Anderlecht bevatte naast een aantal onzekere sportieve factoren ook een onrealistische deadline, namelijk onmiddellijk."

Zulte Waregem wil zich niet onder druk laten zetten, zo geven ze aan.  Als het aan Hazard zelf ligt, dan stapt hij zo snel mogelijk over naar Anderlecht. "Je moet eerlijk zijn: Anderlecht en Zulte Waregem, dat is niet hetzelfde niveau. Anderlecht blijft toch wel superieur", sprak de aanvallende middenvelder onlangs. Hazard ontbrak woensdag al op de training bij Zulte.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 3 april 2020

  2. donderdag 2 april 2020

  3. woensdag 1 april 2020