Slagveer: "Nog gretiger om tegen Cambuur te scoren"

22 januari 2014, 10:07

Luciano Slagveer maakte zijn eerste eredivisiedoelpunt voor SC Heerenveen in de gewonnen Friese derby tegen SC Cambuur (2-1). Zondag staat de wedstrijd weer op het programma, maar dit keer in Leeuwarden.

Slagveer kan zich nog veel herinneren van zijn treffer tegen Cambuur. "De supporters stonden echt op hun stoelen", zegt de aanvaller (20) op de clubsite. "Dat vond ik echt heel mooi om te zien. Soms maak je goals waarbij de fans alleen klappen, maar nu ging het publiek helemaal los. Ik zal het nooit meer vergeten. Het was ook nog mijn eerste eredivisietreffer, dus dat maakte het extra mooi."

De supporters lieten de selectie van Heerenveen voorafgaand aan de eerste derby al weten hoe belangrijk de duels zijn. Dat gebeurde bijvoorbeeld met een spandoek in de wedstrijd tegen FC Groningen. "Daar stond op dat de echte derby nog moest komen, Cambuur dus. Ook voor het seizoen merkte ik al hoe die wedstrijd leefde. Meteen toen Cambuur promoveerde, spraken de mensen over deze Friese derby", weet Slagveer.

"Doordat de fans er zo mee bezig waren, werden wij in de spelersgroep ook aangestoken. Dat motiveerde ons extra om van Cambuur te winnen. Ik vind dat wel mooi, die passie die de fans hebben. Het maakt mij nog gretiger om zondag bij Cambuur opnieuw te scoren", besluit de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen