Man City maakt de tien net niet vol tegen West Ham

21 januari 2014, 22:49   Bijgewerkt: 21 januari 2014, 23:39

Met indrukwekkende doelcijfers heeft Manchester City de finale van de Capital One Cup, de Engelse League Cup, bereikt. Nadat het in de heenwedstrijd al met 6-0 won van West Ham United, eindigde de return in Londen in een 0-3 overwinning voor de Sky Blues.

Het idee van dubbele confrontaties is aardig en het zal ongetwijfeld tot spannende duels leiden, maar nu even niet. Het feit dat de halve finale van de League Cup over twee wedstrijden beslist wordt, zorgde er voor dat eigenlijk niemand dinsdag omkeek naar het duel tussen West Ham United en Manchester City. De eerste wedstrijd, twee weken geleden in Manchester, was namelijk in 6-0 geëindigd. Zelfs de grootste optimist bij West Ham zal om die reden niet meer geloofd hebben in de kansen op een finaleplaats.

Terecht, zo bleek tijdens de tweede negentig minuten. Manchester City had enkele vaste krachten aan de kant gelaten, maar bleek desondanks veel te sterk. Al na drie minuten maakte Alvaro Negredo de 0-1, twintig minuten later tekende Sergio Agüero voor de tweede treffer. Na de pauze maakte Negredo het derde doelpunt van de avond, de negende van de confrontatie in totaal. Bij Manchester City had verdediger Dedryck Boyata, vorig seizoen op huurbasis actief voor FC Twente, een basisplaats.

In de finale stuit de ploeg van coach Manuel Pellegrini op Sunderland of stadgenoot Manchester United. De eerste wedstrijd tussen beide teams eindigde verrassend in 2-1 voor Sunderland, de return is woensdagavond op Old Trafford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen