De Ridder verwacht lastig duel: "NEC is uit het dipje"

21 januari 2014, 16:51

Toen NEC eind december als tegenstander uit de koker kwam in de kwartfinale van de KNVB Beker, zal men bij FC Utrecht ongetwijfeld tevreden zijn geweest. De ploeg uit Nijmegen stond op dat moment laatste in de Eredivisie, maar inmiddels niet meer. NEC opende het voetbaljaar 2014 met een klinkende zege op ADO Den Haag en is de rode lantaarn kwijt. FC Utrecht, dat zondag met 2-5 verloor van Feyenoord, is dus gewaarschuwd.

"Het zal voor ons dan ook geen gemakkelijk duel worden, na een zware wedstrijd tegen Feyenoord", zegt FC Utrecht-aanvaller Steve de Ridder. "Zij spelen met vertrouwen na drie thuiszeges, zitten in een goede flow. We spelen niet tegen een NEC dat in een dipje zit, maar een ploeg die speelt met vertrouwen. In eigen huis."

"Ik verwacht een geweldige wedstrijd", vervolgt de Belgische aanvaller. "We kunnen rekenen op veel meegereisde supporters die ons gaan steunen. We gaan er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken."

Zelf kwam De Ridder nog nooit echt ver in de KNVB Beker. Met zijn vorige club De Graafschap sneuvelde hij telkens in een vroegtijdig stadium. "Dit is voor mij persoonlijk een kans om een keer ver te komen in het toernooi. Ik ben er ook op gebrand. Het is een fantastische competitie. Het zou mooi zijn als we kunnen doorstoten."

Juan Agudelo, de nieuwe spits van FC Utrecht, is nog niet speelgerechtigd in de bekerwedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen