Carrick: "Prestaties United niet eens zo slecht"

Ger
21 januari 2014, 14:00   Bijgewerkt: 21 januari 2014, 14:33

Michael Carrick blijft vertrouwen houden in een snelle ommekeer bij Manchester United. De ploeg van manager David Moyes is aan een zeer teleurstellend seizoen bezig. In de Premier League is de achterstand op koploper Arsenal al veertien punten. Woensdag wacht een thuisduel met Sunderland in de halve finales van de League Cup. United moet daarin een 1-2 achterstand zien te repareren.

"Het zijn moeilijke tijden. Onze optredens op het veld zijn eigenlijk niet eens zo slecht, maar de resultaten vallen behoorlijk tegen", zegt Carrick. "We geven alles, maar momenteel valt het niet ons voordeel uit. Als we zo blijven doorgaan, weet ik echter zeker dat we het tij gaan keren. Woensdag kunnen we ons verzekeren van een finale. Die wedstrijd nemen we dus zeer serieus. We willen bovendien graag onze trouwe supporters iets te vieren geven."

De middenvelder heeft nog hoop dat United de komende maanden via de competitie een ticket voor de Champions League gaat pakken. "We zullen nooit opgeven, we blijven vechten. Aan het einde van de rit zullen we zien of het voldoende blijkt te zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen