Bilbao toont veerkracht tegen Real Valladolid

20 januari 2014, 23:53

Athletic de Bilbao heeft maandag geen fout gemaakt in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Real Valladolid. De Baskische ploeg kwam in het eigen San Mames nog wel op achterstand, maar toonde in de tweede helft aan over veerkracht te beschikken: 4-1.

Lange tijd keek Bilbao maandag tegen een achterstand aan na een goed uitgevoerde counter, waarvan Valladolid-middenvelder Oscar Gonzales het eindstation was. Maar na 65 minuten kwam de gelijkmaker er dan toch voor de ploeg van trainer Ernesto Valverde. Middenvelder Ibai Gomez zette zijn ploeg na ruim een uur op gelijke hoogte en gaf daarmee het startsein voor het slotoffensief van de thuisploeg.

Een kopbal van invaller Oscar de Marcos, de tweede van Gomez en een treffer van Manchester United-target Ander Herrera zorgden er vervolgens voor dat Bilbao de drie punten kon bijschrijven en de vierde plek in de Primera División weer overneemt van promovendus Villarreal.

In blessuretijd mocht Valdet Rama namens Valladolid nog wel een eretreffer maken, maar die was slechts voor de statistieken. De ploeg uit het Noorden van Spanje blijft daardoor steken op de achttiende plaats, een plek die aan het einde van het seizoen degradatie betekent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen