Feyenoord met ruime cijfers langs slap Utrecht

19 januari 2014, 16:35

Feyenoord heeft gehakt gemaakt van FC Utrecht. De Rotterdammers speelden de thuisploeg bij vlagen helemaal weg, maar het bleef langer spannend dan nodig. Bij rust stond het 2-3 in het voordeel van Feyenoord en het duurde even voor het duel definitief beslist werd. Met 2-5 kreeg de ploeg van coach Ronald Koeman uiteindelijk een eindstand die het verdiende.

Een minuut later was het weer raak. Pellè schoof de bal prachtig achter de goed keepende Ruiter, op aangeven van Janmaat. Feyenoord was duidelijk de betere ploeg, maar maakte het zichzelf moeilijk door verdedigende fouten. De Rotterdamse defensie stond ook te slapen bij een ingooi, waardoor wederom Toornstra mocht scoren. De Feyenoorders protesteerden omdat de bal niet op de juiste plaats was ingegooid, maar letten zelf ook niet goed op. Toch eindigde de enerverende eerste helft positief voor Feyenoord. Stefan de Vrij schoot van dichtbij raak uit een slim genomen corner.

Feyenoord kan terugkijken op een meer dan geslaagde hervatting van de competitie. Gezien het spel van vanmiddag kunnen Koeman en zijn spelers met vertrouwen naar Amsterdam afreizen, waar woensdag Ajax wacht in het bekertoernooi. Daarin moet Feyenoord het misschien wel zonder Boëtius doen. De buitenspeler moest geblesseerd van het veld en leek een serieuze kwetsuur opgelopen te hebben.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen