Achilles wint degradatieduel, Den Bosch-Jong Twente gelijk

18 januari 2014, 20:55

In de Jupiler League speelden FC Den Bosch en Jong FC Twente zaterdagavond met 1-1 gelijk, waar beide ploegen  weinig mee opschieten. Achilles '29 zette een zeer belangrijke stap richting lijfsbehoud, door de degradatiewedstrijd tegen Almere City FC met 2-1 te winnen. De ploeg uit Groesbeek geeft de rode lantaarn daardoor over aan FC Oss, dat eerder op zaterdag met 1-0 van Fortuna Sittard verloor.

Almere City sneed zichzelf in de vingers op Sportpark De Heikant, aangezien Lars Nieuwpoort na een half uur spelen al kon inrukken, na zijn tweede gele kaart. Het spelen met een tiental zou de bezoekers opbreken. Charles Dissels maakte de openingstreffer van Steven Edwards nog ongedaan, maar een doelpunt van Jop van Steen was de ploeg uit Almere te machtig: 2-1.

In de Vliert waren Den Bosch en Jong Twente zeer gewaagd aan elkaar. Na een kleurloze eerste helft ontbrandde de wedstrijd in het tweede bedrijf. Felitciano Zschusschen bracht de Tukkers aan de leiding, maar Benjamin van den Broek bepaalde de eindstand op 1-1. Zodoende blijven beide teams bungelen in de middenmoot. Den Bosch staat tiende, Jong Twente moet het doen met de dertiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen