Ongeëvenaard Celtic blijft oppermachtig in Schotland

18 januari 2014, 18:22

Celtic lijkt zich dit seizoen met twee vingers in de neus tot kampioen van Schotland te kronen. De club uit Glasgow won op Celtic Park met 3-0 van 'concurrent' Motherwell, dat derde staat. Het feit dat nummer twee Aberdeen in eigen stadion onderuit ging (0-1) tegen Iverness Caledonian zorgt ervoor dat de voorsprong van Celtic weer vergroot wordt en dat de macht van de ploeg van coach Neil Lennon onderstreept wordt.

Virgil van Dijk, die uiteraard in de startopstelling van Celtic stond, kende een eenvoudige middag, aangezien de defensie van de Schotse lijstaanvoerder nauwelijks getest werd door Motherwell. Het leek er geen moment in te zitten voor de bezoekers. Kris Commons bezorgde de regerend kampioen voor de theepauze een 2-0 voorsprong (één strafschop) en een eigen doelpunt van Stephen McManus zorgde tien minuten voor het einde voor duidelijke cijfers: 3-0.

Celtic staat na de overtuigende zege maar liefst dertien punten voor op Aberdeen, dat ook nog eens twee duels meer gespeeld heeft. Het is duidelijk: de Schotse competitie is de speeltuin van Celtic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen