Southampton verspeelt ruime marge bij Sunderland

18 januari 2014, 15:44

Southampton heeft zaterdag twee punten laten liggen in de uitwedstrijd tegen Sunderland. De ploeg van coach Mauricio Pochettino nam binnen een half uur een 0-2 voorsprong en leek niets te duchten te hebben van de laagvlieger. Desondanks werd het 2-2.

Sunderland kan de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie, maar oogde tegen Southampton voor rust ongeïnspireerd. De 0-1 van Jay Rodriguez in de vierde minuut, een schot vanaf de rand van het strafschopgebied, was dan ook geen verrassing. De 0-2 van Dejan Lovren in de dertigste minuut, een fraaie volley uit een hoekschop, was dat evenmin.

Maar Fabio Borini bracht Sunderland een minuut na de 0-2 uit het niets terug in de wedstrijd. Op aangeven van Adam Johnson tekende hij voor de aansluitingstreffer. De Italiaan dacht in de 64ste minuut ook gelijk te maken, maar zijn treffer werd (terecht) afgekeurd vanwege buitenspel. Ruim vijf minuten later werd het alsnog gelijk. Johnson haalde uit en Southampton-keeper Artur Boruc leek zich te verkijken op het schot, waardoor de eindstand op 2-2 werd bepaald.

Southampton, waar de Nederlandse verdediger Jos Hooiveld op de bank bleef, staat met 31 punten in de middenmoot van de Premier League. Sunderland heeft achttien punten en bezet daarmee een gedeelde zeventiende plaats, maar de concurrentie komt later dit weekend nog in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen