De Ridder: "Wil me in Nederland weer op kaart zetten"

18 januari 2014, 11:58

Daniël de Ridder laat zijn toekomst als profvoetballer niet afhangen van geld. De 29-jarige aanvaller trainde deze week mee met RKC Waalwijk en hoopt op een contract in het Mandemakers Stadion, ook al heeft hij andere opties.

"Er is interesse uit het buitenland, maar ik wil me als voetballer in Nederland weer op de kaart zetten. Voor mij is het veel belangrijker dat ik weer wedstrijden kan spelen. Ik heb er veel zin in om weer aan de slag te gaan", aldus De Ridder in het Brabants Dagblad.

De Ridder debuteerde bij Ajax, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep, in het betaald voetbal. Daarna was hij actief voor Celta de Vigo, Birmingham City, Wigan Athletic, Hapoel Tel Aviv en Grasshoppers. Afgelopen seizoen kwam de aanvaller uit voor SC Heerenveen. Hij weet nog niet waar een eventueel dienstverband bij RKC Waalwijk toe moet leiden. "In het voetbal kan van alles gebeuren. Het zou mooi zijn als ik hier aan kan haken in de tweede competitiehelft. Of ik deze club als springplank zie? Laat me maar niet te ver vooruitkijken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen