Jans: "Denk dat Vitesse het heel lastig krijgt tegen ons"

Jans: "Denk dat Vitesse het heel lastig krijgt tegen ons"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 januari 2014 – Hoewel de seizoensstart van PEC Zwolle uiterst voortvarend te noemen was, werd de eerste seizoenshelft matig afgesloten door De Blauwvingers. De ploeg van coach Ron Jans begint de tweede seizoenshelft zaterdag (19.45 uur) tegen Vitesse, dat medekoploper in de Eredivisie is. PEC Zwolle kan de borst nat maken, weet Jans.

"Vitesse is een sterke ploeg die ik zie als outsider voor de titel", zegt Jans op de officiële website van PEC Zwolle. "Ze hebben in deze competitie al laten zien dat ze ook buitenshuis goede resultaten kunnen boeken, maar ik denk dat ze het zaterdag heel lastig krijgen tegen ons. Het publiek steunt ons altijd geweldig. We willen tegen Vitesse het initiatief nemen en het ze met goed en agressief voetbal moeilijk maken."

Jans moet het tegen Vitesse stellen zonder Rochdi Achenteh, die uitgerekend naar de tegenstander van zaterdag verkaste. "Het afgelopen half jaar hebben we als staf heel plezierig met Rochdi samengewerkt. Hij heeft zich hier in Zwolle uitstekend ontwikkeld en heeft de club naar buiten toe altijd goed vertegenwoordigd. We zullen hem gaan missen. Rochdi zal zaterdag ongetwijfeld op een goede manier door de Zwolse supporters worden ontvangen", denkt Jans.

Reacties

gerelateerd