Chelsea-linksachter maakt seizoen af bij Aston Villa

Chelsea-linksachter maakt seizoen af bij Aston Villa

17 januari 2014 – Ryan Bertrand komt de gelederen van Aston Villa per direct versterken. De ploeg uit Birmingham huurt de linksachter voor de rest van het seizoen. De 24-jarige Bertrand leek in de afgelopen jaren steeds belangrijker te worden voor Chelsea, maar kwam dit seizoen nog meer drie keer in actie namens The Blues.

De linksachter moet zowel Ashley Cole als César Azpilicueta voor zich dulden in de hiërarchie, waardoor een huurovereenkomst met Villa uitkomst biedt voor de Engelsman. Dit beaamt José Mourinho, de manager van Chelsea: "Het was het beste voor hem om uitgeleend te worden, aangezien hij moet spelen. Hier is Ryan het mee eens", aldus de Portugees.

Paul Lambert, de manager van Villa, is verheugd met de komst van Bertrand: "Ryan brengt een hoop ervaring met zich mee. Niet alleen in de Premier League, maar ook in de Champions League-finale, die Chelsea wist te winnen. Hij zal het goed doen bij ons. We zijn Chelsea dankbaar dat het bereid is om mee te werken aan de huurconstructie", aldus Lambert over de nieuwe ploeggenoot van Leandro Bacuna, Ron Vlaar en Karim El Ahmadi.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 27 november 2020