Cambuur hoopt op Jansen na aanstelling Calderwood

Cambuur hoopt op Jansen na aanstelling Calderwood

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 januari 2014 – De Graafschap presenteerde vandaag (vrijdag) Jimmy Calderwood als nieuwe trainer en dat geeft SC Cambuur weer nieuwe hoop op Anco Jansen. De middenvelder leek al op weg naar Leeuwarden, maar het ontslag van Pieter Huistra gooide roet in het eten.

"Huistra wilde graag een ruildeal met Oebele Schokker en Martijn Barto en dus leken we er wel uit te komen, maar na zijn vertrek viel dat in het water", zegt Cambuur-directeur Gerald van den Belt tegen VI. "Dat was voor ons zuur, want Jansen was voor ons de ideale aanwinst voor de nummer 10-positie."

De onderhandeling werden toen gestaakt, maar misschien kan de komst van Jimmy Calderwood goed nieuws betekenen voor Cambuur. "Ik kan me best voorstellen dat je als nieuwe trainer geen ongelukkige speler bij je selectie wilt die graag een transfer had willen maken", zegt Van den Belt. "Zolang de transfermarkt nog open is, zou het nog kunnen."

Cambuur verwacht de transfervrije Paul Mulders tot het einde van het seizoen vast te leggen. "Hij trainde de afgelopen weken bij ons mee op voorspraak van ex-ploeggenoot Ramon Leeuwin. De trainer heeft aangegeven dat hij Paul er graag bijhoudt en dat zou Paul zelf ook graag willen. Ik ga er dus vanuit dat we er met hem wel uitkomen, al is hij niet een van de directe versterkingen waar we nog steeds naar zoeken", besluit de directeur.

Reacties

gerelateerd