Elm wil winnen van NAC: "We horen hoger te staan"

17 januari 2014, 10:22

Viktor Elm is bezig aan zijn tweede seizoen bij AZ, maar won in die tijd nog nooit van NAC Breda, de tegenstander van zaterdag. De middenvelder vindt het dan ook hoog tijd worden voor een overwinning op de Brabanders.

"Ik heb geen idee waarom NAC ons niet ligt, soms is dat ook onverklaarbaar", zegt Elm op de clubsite. "Ze werken altijd keihard en hebben een paar goede spelers. Laten we maar zorgen dat we die negatieve reeks omdraaien", aldus de Zweed, die vindt dat AZ hoger hoort te staan dan de huidige achtste plek. "Misschien niet 'top top', maar wel iets daaronder. Maar in de laatste vijf, zes wedstrijden voor de winterstop hebben we het laten liggen", aldus de oud-speler van SC Heerenveen, die niet weet waarom AZ won van Ajax en PSV, maar verloor van kwalitatief mindere ploegen.

"Dat is moeilijk om te verklaren. Natuurlijk krijg je een extra boost tegen topploegen. In die wedstrijden speelden we ook goed. In andere wedstrijden hadden we vaak meer moeite om het spel te maken, wisten we af en toe niet wat we moesten doen. Het had ook te maken met de Europese wedstrijden, het vele reizen, de zware uitduels. We wilden heel graag doorgaan in Europa, maar dat kost wel veel energie. Daardoor waren we in andere wedstrijden soms ook niet scherp genoeg", besluit Elm.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen