Martens neemt afscheid: "AZ zit in mijn hart"

16 januari 2014, 15:52

Maarten Martens heeft donderdag afscheid genomen van AZ en de medewerkers. De 29-jarige Belg vertrekt naar PAOK Saloniki en heeft door middel van een open brief op de clubsite afscheid genomen van de supporters van AZ.

"Donderdag heb ik een laatste rondje door het AFAS Stadion gemaakt en iedereen die daar werkzaam is de hand geschud en bedankt voor alle mooie jaren", schrijft Martens.. "Het komt niet vaak meer voor dat een speler 7,5 jaar bij een club blijft. In die 7,5 jaar dat ik bij AZ was, heb ik net als jullie zo'n beetje alles meegemaakt", stelt de Belg.

"We hebben kunnen juichen om de grootste successen, de landstitel van 2009, de Johan Cruijff Schaal van datzelfde jaar en de KNVB beker van 2013. Maar uiteraard hebben we ook samen getreurd, bijvoorbeeld na het echec op Woudestein dat ons het kampioenschap van 2007 kostte. We hebben ook samen geknokt, na het omvallen van DSB, waarna we met z'n allen de club min of meer opnieuw moesten opbouwen", aldus Martens, die bij PAOK gaat samenwerken met trainer Huub Stevens.

"Ik zal mijn tijd bij AZ nooit vergeten en denk nog vaak terug aan de bijzondere wedstrijden die ik mocht spelen tegen onder meer Fenerbahçe, Newcastle United, Anderlecht, Udinese en Valencia. Legendarische wedstrijden die me altijd zullen bijblijven en die ervoor zorgden dat AZ in m'n hart geworteld zit. Ik wil iedereen hartelijk danken voor de enorme waardering die ik altijd heb gevoeld. Het is die waardering waardoor ik in de toekomst zeker nog terug zal keren bij AZ", besluit Martens, die in Nederland ook voor RKC speelde een in het shirt van AZ 34 goals maakte in 156 wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen