FC Dordrecht huurt Feyenoord-talent Van Deelen

16 januari 2014, 10:37

FC Dordrecht, de koploper van de Jupiler League, kan in zijn jacht op het kampioenschap beschikken over Jordy van Deelen. De jonge verdediger wordt gehuurd van Feyenoord, bevestigt de Rotterdamse club op haar website. De 20-jarige Van Deelen sluit per direct aan bij de selectie van coach Harry van den Ham.

Van Deelen maakt al sinds 2000 deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde tussen januari 2012 en de zomer van 2013 op huurbasis voor Excelsior. Dit seizoen speelde hij één wedstrijd in het eerste elftal van Feyenoord, maar dat werd geen succes. Tegen FC Twente (1-4) werd hij met rood van het veld gestuurd.

"Vanwege de grote concurrentie kwam Jordy bij ons niet aan spelen toe", zegt Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, over het tijdelijke vertrek van de verdediger naar Dordrecht. "Daarom geven we hem de ruimte om elders meer speelminuten op te doen. Deze stap gunnen we hem van harte, want Jordy is een fantastische prof. We hopen dat hij zijn carrière in de top van de Jupiler League een nieuwe impuls kan geven."

FC Dordrecht raakte deze transferperiode een andere verdediger, Josimar Lima, kwijt. Hij vertrok naar Al-Shaab, een ploeg uit de Verenigde Arabische Emiraten. Ook middenvelder Toni Varela keerde FC Dordrecht de rug toe. Daar tegenover staat voor de Zuid-Hollanders de komst van Robin Gosens, hij wordt gehuurd van Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen