Zaakwaarnemer afgewezen Obradovic woest op Vitesse

15 januari 2014, 15:27

Spelersmakelaar Alexander Bursac heeft stevige kritiek geuit op de werkwijze van Vitesse. De Arnhemmers hadden de afgelopen weken de Serviër Ivan Obradovic op proef, maar besloten Rochdi Achenteh aan te trekken en af te zien van Obradovic. Diens zaakwaarnemer is daardoor woest op de koploper van de eredivisie.

"Als je al weet dat je hem haalt, had ik een hele goede speler als Obradovic niet laten komen", zegt de zaakwaarnemer tegen Omroep Gelderland. "Een jongen die veelvoudig international is en een WK heeft gespeeld. Alles was ook al rond met hem. Er waren foto's gemaakt, keuringen. En ineens hoor ik doodleuk dat het niet doorgaat. Ik voel me niet serieus genomen. Mijn vader loopt al dertig jaar rond bij Vitesse, daarom stoort dit me ook zo", aldus de makelaar van Obradovic, die op dezelfde posities als Achenteh kan spelen.

Vitesse-directeur Joost de Wit wordt niet warm of koud van de kritiek van Bursac. "Wij hebben toch het recht op meer opties", zegt hij. "Alles is integer verlopen. Dit is een teleurstelling voor hem, want het was zijn speler en dan doet een makelaar zijn best om hem bij een club te brengen. Maar deze kritiek snap ik niet. Obradovic is zeker een fantastische speler, maar hij had ook al acht maanden niet gespeeld", besluit de beleidsbepaler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen