Bosschaart (33) tot einde seizoen bij IJsselmeervogels

9 januari 2014, 15:08

Pascal Bosschaart komt de gelederen van IJsselmeervogels per direct versterken. De 33-jarige verdediger tekent een contract bij de ploeg uit de topklasse zaterdag tot het einde van het huidige seizoen. Dit meldt de club uit Spakenburg op de officiële clubsite.

Bosschaart genoot sinds oktober 2013 een transfervrije status, nadat zijn contract bij het Australische Sydney FC verscheurd werd. De ervaren verdediger hield zijn conditie op peil bij Go Ahead Eagles, maar legde een aanbieding van de club uit Deventer naast zich neer, omdat de zaken naar eigen zeggen 'niet in verhouding met elkaar' zouden staan. Bosschaart stelde onlangs dat zijn conditie nog dik in orde is.

IJsselmeervogels is zeer verheugd met de komst van de routinier: "IJsselmeervogels is zeer tevreden het opengevallen gat in de selectie zo snel opgevuld te hebben met de ruime ervaring van Pascal Bosschaart. Met bijna vierhonderd duels ervaring in het profvoetbal verwacht IJsselmeervogels nog meer defensieve zekerheid te kunnen hebben in het verdere verloop van het seizoen. IJsselmeervogels feliciteert Pascal Bosschaart dan ook met zijn overstap naar de Rooie zijde van de Westmaat en wenst hem veel sportief succes."

De linksachter annex centrumverdediger speelde in zijn carrière voor Feyenoord, FC Utrecht, ADO Den Haag en Sydney.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen