'Moyes gaat bezem door United-selectie halen'

9 januari 2014, 10:18

Er staat wat te gebeuren bij Manchester United. De club incasseert klap na klap en dat is voor manager David Moyes reden genoeg om na dit seizoen de bezem door de selectie te halen, zo meldt The Daily Mail. United zou in de zomer afscheid willen nemen van een aantal grote namen en Moyes zou 240 miljoen euro mogen investeren om versterkingen te halen.

Een thuisnederlaag tegen Tottenham Hotspur (1-2) en de uitschakeling in zowel de FA Cup (Swansea City, 1-2) als de League Cup (Sunderland, 2-1) zorgden ervoor dat de misère blijft voortduren bij United. Een frisse wind is nodig op Old Trafford en deze moet er komende zomer dus komen. De namen die zouden mogen vertrekken zijn niet de minste: Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra, Javier Hernandez, Nani, Anderson, Alex Buttner en Anders Lindegaard mogen naar verluidt uitzien naar een nieuwe club.

Met de 240 miljoen euro die gereserveerd is voor kwaliteitsinjecties mag Moyes dus aan een nieuw team gaan bouwen. De manager zou twee centrale middenvelders, een aanvaller, een linksback en een centrumverdediger naar Old Trafford willen halen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen