Van Geel: "Terugkeer Bakkal nog geen succes"

9 januari 2014, 08:53

De rentree van Otman Bakkal bij Feyenoord is nog niet geworden wat men er op voorhand van hoopte. De aanvallende middenvelder maakte in het seizoen 2011/2012 furore in De Kuip en kwam dit seizoen terug, nadat een avontuur bij Dinamo Moskou mislukte, maar Bakkal heeft nog niet kunnen laten zien. "Tot op heden nog geen succes", stelt technisch directeur Martin van Geel.

"We wisten dat hij na een jaar zonder wedstrijden bij Dinamo Moskou tijd nodig zou hebben om er te kunnen staan", stelt Van Geel tegen AD Sportwereld. "Maar we moeten eerlijk zijn: we hadden verwacht dat hij zijn waarde al had kunnen bewijzen. Als je realistisch bent, moet je inderdaad concluderen dat zijn terugkeer tot op heden nog geen succes is."

Bakkal, die voor een niet al te hoog salaris wilde terugkeren naar Feyenoord, scoorde in de bekerwedstrijd tegen Hoek, maar kon in de Eredivisie nog niet bepaald een duit in het zakje doen voor de Rotterdammers. Hoewel Bakkal in de kleedkamer ook van waarde kan zijn, is het ook in de opzicht nog geen succes, vanwege het geringe aantal speelminuten. "Zo'n jongen is het zeker, maar dat is moeilijk als je zelf bijna niet speelt. Dat is nu dus ook minder", weet Van Geel.

Over een verlengd verblijf van Bakkal in de Kuip wordt dan ook nog niet gesproken. "Daar praten we op dit moment niet over, dat is toch logisch? We moeten afwachten wat er de komende maanden gebeurt. We hadden gehoopt dat Otman er al zou staan. Maar aan de andere kant: dit seizoen is nog lang niet afgelopen, hè", zegt Van Geel hoopvol.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen