PSV'er Jörgensen aast op winterse transfer

Ger
7 januari 2014, 15:23

Mathias Jörgensen staat open voor een tussentijds vertrek bij PSV. De verdediger kwam anderhalf jaar geleden over van FC Kopenhagen. In Eindhoven wist hij zich mede door blessureleed echter niet te ontwikkelen tot een basisspeler. Zijn huidige contract loopt in de zomer van 2016 af.

De 23-jarige Jörgensen denkt dat het voor zijn carrière beter is om bij een andere club aan de slag te gaan. "Mijn manager heeft dat bij de clubleiding aangegeven, maar we weten nog niet hoe PSV het ziet. We wachten nog op een duidelijk antwoord", zegt de Deen tegen Voetbal International. "Tijdens het trainingskamp hebben we allemaal een individueel gesprek met de staf. Misschien dat ik daarin te horen krijg hoe de trainer mijn toekomst ziet. Mijn manager is voor me bezig, maar helaas heb je in zo'n situatie niet alles in eigen hand. Ik ben toch afhankelijk van anderen."

"Ik heb een paar keer iemand mogen vervangen. In mijn ogen liet ik in die wedstrijden zien dat ik minstens zo goed ben als Bruma en Rekik, maar toch mocht ik dat niet over een langere periode laten zien", stelt Jörgensen. "Ik moet geduld hebben. De transferwindow is net open. Misschien gaat er nog iets gebeuren. PSV is een leuke club. Aardige mensen, fijne collega's, maar twee jaar nauwelijks spelen is niet goed voor een prof."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen