Wes Brown vol vertrouwen: "Man United is kwetsbaar"

7 januari 2014, 12:15

Sunderland-verdediger Wes Brown is vol vertrouwen over het League Cup-duel van vanavond met Manchester United. “Zijn ze kwetsbaar? Ja, want het is een halve finale en alles kan gebeuren”, zegt de 34-jarige Engelsman.

Manchester United werd zondag door Swansea City uitgeschakeld in de FA Cup en ook in de competitie heeft de ploeg van David Moyes een achterstand op de concurrentie, weet ook Wes Brown.

De verdediger speelde veertien jaar op Old Trafford en speelt vanavond met Sunderland het thuisduel in het tweeluik om een finaleplaats. “Deze cup heeft honderd procent prioriteit voor United”, zegt Brown tegen Daily Mirror. “Als ze de finale bereiken zal dat een grote boost voor ze betekenen, maar misschien kunnen wij ze tegenhouden.”

Brown voelt dat dit het moment is om de landskampioen te treffen. “We spelen eerst een thuiswedstrijd en daarin moeten we een resultaat halen en in de uitwedstrijd kan dat ook, gezien de vorm van United in thuisduels. We kijken er naar uit”, aldus Brown, die met Sunderland onderaan staat in de Premier League.

“Manchesters wisselvalligheid geeft ons vertrouwen”, vervolgt Brown. “Ze hebben een paar thuiswedstrijden verloren en ze komen hier als bezoekers, dat is fijn om te weten. Dat geeft ons een boost. Een kans als deze moeten we grijpen.”

Toch weet de ervaren verdediger dat het moeilijk wordt voor de hekkensluiter van de competitie. “Manchester is ook ondanks alle gebeurtenissen een topploeg, een paar maanden geleden werden ze nog kampioen. De trainerswissel is een grote verandering geweest. Op dit moment klikt het niet, maar dat gaat goed komen.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen