Lodeweges: "Hoop nog steeds dat Jansen komt"

7 januari 2014, 09:20

Als het aan SC Cambuur ligt, komt Anco Jansen alsnog naar Leeuwarden. De aanvaller van De Graafschap staat bovenaan het verlanglijstje, meldt coach Dwight Lodeweges in het Friesch Dagblad. Afgelopen weekend leek de komst van de 24-jarige Jansen afgeketst te zijn, maar de ervaren trainer houdt hoop.

"Ik hoop dat Jansen alsnog komt", laat Lodeweges weten vanuit het Portugese Albufeira, waar de Cambuur-selectie de winterstop doorbrengt. "Zo niet, dan moet er wat anders gebeuren. Uiterlijk zondag of maandag moet er wel iemand op de stoep staan." Als het aan Lodeweges ligt, is dit Jansen. "Ik hoop nog steeds dat hij komt. Hij stond niet voor niets nummer een op ons lijstje. We zouden hem er nog altijd graag bij hebben."

Cambuur mist dit seizoen stootkracht en heeft om die reden een aanvallende versterking nodig om het hoofd boven water te houden in de Eredivisie. Het feit dat deze versterking nog niet binnen is, baart Lodeweges echter nog geen grote zorgen. "Het geeft rust dat we als technische staf en clubleiding op een lijn zitten wat betreft de noodzaak van versterkingen. We vinden allemaal dat er wat bij moet. Maar goed, we kunnen niet toveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen