Nuchtere Kwakman: "We zijn wel wat gewend bij NAC"

7 januari 2014, 08:52

Sportief gaat het dit seizoen allesbehalve slecht bij NAC Breda, maar intern rommelt het toch weer aan alle kanten. Het complete bestuur, de Raad van Commissarissen, van de club besloot afgelopen weekend op te stappen omdat het zich gepasseerd voelt in het proces naar een nieuwe structuur.

Kees Kwakman, verdediger van NAC Breda, kan weinig met deze bestuurscrisis. In gesprek met Omroep Brabant haalt hij er zijn schouders over op. "We zijn wel wat gewend bij NAC. Zeker de jongens die hier al een tijdje zitten. Het was eigenlijk ook wel een beetje te rustig. Het ging te goed. Nu gebeurt er weer wat", grapt hij.

"Wij hebben het er wel over", voegt hij er serieus aan toe. "Wij willen ook dat de club op een goede manier geleid wordt en dat er zo snel mogelijk een nieuwe structuur, visie en beleid gaan komen. Laten we hopen dat de mensen die daar verantwoordelijk voor zijn hun verantwoording nemen en goede beslissingen nemen."

Volgens diverse media moet onder meer technisch directeur Jeffrey van As het veld ruimen bij NAC Breda, maar zelf weet de beleidsmaker nergens van. Interim-directeur Justin Goetzee mag vermoedelijk wel blijven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen