Bosschaart niet naar Go Ahead: "Jammer"

6 januari 2014, 16:36

Pascal Bosschaart wordt bij Go Ahead Eagles niet herenigd met trainer Foeke Booy. De 33-jarige verdediger trainde de afgelopen weken mee met de ploeg uit Deventer, maar tot een overeenkomst kwamen de twee niet. “Jammer, maar niks aan te doen”, zegt Bosschaart op de website van Sport Promotion, dat zijn belangen behartigt.

Bosschaart was positief over de eredivisionist, maar kwam toch niet tot een overeenstemming. “Ik heb een hele goede indruk van de club gekregen en Go Ahead was ook tevreden over mij, dat gaf Foeke Booy ook duidelijk aan in de gesprekken die ik met hem heb gevoerd”, aldus Bosschaart, die eerder bij FC Utrecht met de coach samenwerkte.

“Booy had me er graag bij willen hebben, met name mijn ervaring was volgens de trainer belangrijk geweest”, zegt Bosschaart, die de laatste drie seizoenen actief was in Australië bij Sydney FC. 

Het leek het de verdediger toch beter om niet bij de Eagles aan de slag te gaan. “De club kwam met een aanbieding, maar die heb ik naast me neergelegd. Ik vond dat de zaken wel een beetje met elkaar in verhouding moesten staan”, vindt Bosschaart, die nu verder gaat zoeken naar een club.

“Mijn conditie is uitstekend, ik heb de afgelopen weken goed getraind. Ik vind dan ook dat ik zeker nog van waarde kan zijn voor een mooie club in het betaalde voetbal”, aldus Bosschaart, die naast FC Utrecht en Sydney FC ook voor ADO Den Haag en Feyenoord actief was.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen