De Guzman blij: “Eén van de mooiste zeges”

6 januari 2014, 14:50

Swansea City schakelde zondag verrassend Manchester United uit in het FA Cup-toernooi (1-2). Jonathan de Guzman was basisspeler op Old Trafford en is in de zevende hemel. “Dit is één van mijn mooiste zeges bij Swansea City.”

“Om naar Old Trafford te reizen, een geweldig, prachtig stadion, en daar te winnen; niet veel mensen geloofden dat wij daarin zouden slagen”, zegt de Nederlander op de website van de club. “Als we Manchester United kunnen verslaan, dan kunnen we van iedereen winnen. Het is nog steeds een goede ploeg”, aldus de middenvelder die bezig is aan zijn tweede seizoen in Wales.

“Dit is een prijs die we kunnen winnen. We zijn door naar de vierde ronde en de FA Cup is een doel voor ons. Ik ben heel blij dat we door zijn”, zegt De Guzman, die vorig seizoen met Swansea beslag legde op de League Cup.

Het bekersucces van de ploeg uit Wales tegen Manchester United kwam tot stand door de winnende treffer van Wilfried Bony. De Ivoriaan tekende in de negentigste minuut voor de winnende treffer. “Zij kregen een rode kaart en Bony, met al zijn kwaliteiten, maakte het voor ons af.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen