Martens blij met transfer: "PAOK heeft grote plannen"

6 januari 2014, 13:43

Na PAOK Saloniki, heeft nu ook Maarten Martens zelf bevestigd dat hij vanaf komende zomer voor de Griekse club speelt. De Belgische middenvelder komt over van AZ, waar zijn contract na dit seizoen afloopt. Hij kijkt uit naar deze nieuwe fase in zijn carrière, zegt Martens op de website van de Alkmaarse club.

"Er is wel vaker interesse van clubs geweest, maar PAOK Saloniki werd op een gegeven moment heel concreet", zegt 29-jarige Martens. "Tijdens de feestdagen heb ik gekeken of het een interessante optie is."

Dat bleek het geval te zijn en de aanvallende middenvelder besloot direct te tekenen. "Het is een ambitieuze club met een Nederlandse trainer (Huub Stevens, red.). Ze hebben grote plannen om de Griekse topclubs naar de kroon te steken. Ik kon wachten, maar ik had een goed gevoel bij PAOK en ben heel blij met deze move."

Martens kwam in 2006 naar AZ, dat hem toen overnam van RKC Waalwijk. "Bij AZ heb ik alles meegemaakt: de landstitel, de beker, de Johan Cruijff Schaal, maar ook mindere tijden. Een heel stuk van mijn leven ligt bij AZ en in Alkmaar. Je kan wel zeggen dat ik hier volwassen ben geworden. Mijn jaren hier zal ik nooit vergeten."

PAOK en AZ stonden eerder dit seizoen in de Europa League twee keer tegenover elkaar, beide duels eindigden in een gelijkspel. De ploeg uit Thessaloniki staat momenteel tweede in de Griekse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen