Ook PSV neemt talenten mee op trainingskamp

6 januari 2014, 08:35

Het achttienjarige talent Rai Vloet zal maandag met de selectie van PSV afreizen naar Gran Canaria. De zoon van Sparta-directeur Wiljan Vloet ziet zijn ontwikkeling beloond worden met een plaatje in de PSV-selectie die op Gran Canaria zal verblijven voor een trainingskamp.

Vloet begon het huidige seizoen als A-junior, maar maakt een stormachtige ontwikkeling door. De jongeling doet met regelmaat van zich spreken bij Jong PSV. De aanvaller speelde tien wedstrijden voor het beloftenelftal van PSV, waarin hij driemaal trefzeker was. Tijdens de uitwedstrijd tege Feyenoord zat Vloet voor het eerst bij de selectie van coach Phillip Cocu. Zijn debuut voor de Eindhovense hoofdmacht bleef vooralsnog uit.

Naast Vloet zullen ook de talenten Menno Koch (19) en Benjamin van Leer (21) ook deel uitmaken van de selectie die afreist naar Gran Canaria. Doelman Van Leer gaat mee, omdat Nigel Bertrams kampt met een flinke schouderblessure. De PSV-goalie gaat aanstaande dinsdag onder het mes. Stanislas Manolev ontbreekt op het trainingskamp, aangezien de Bulgaarse rechtsachter met Jong PSV naar Turkije gaat.

PSV is niet de enige topclub die talenten meeneemt op trainingskamp. Ajax neemt Riechedly Bazoer, Jaïro Riedewald en Ricardo Kishna mee, terwijl Feyenoord Rick Dekker, de aanvoerder van de A1, meeneemt naar Marbella.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen