Laudrup: "Een geweldige dag voor spelers en fans"

5 januari 2014, 21:39

Swansea City zorgde zondag voor een sensatie, door Manchester United op Old Trafford uit te schakelen in de FA Cup. De 1-2 overwinning betekende dat de club uit Wales ten koste van United doorging naar de vierde ronde van het prestigieuze bekertoernooi. Manager Michael Laudrup was na afloop van het succes in de zevende hemel.

“Het is een geweldige dag voor de spelers en de fans”, sprak Laudrup. “Winnen in stadions als deze is zeer speciaal. Als je op bezoek gaat bij United, dan win je misschien één van de tien keer. Om hier te winnen moet je een hele goede prestatie neerzetten. We speelden met vertrouwen”, concludeert de keuzeheer van Swansea.

De winnende treffer van Swansea werd gemaakt door voormalig Vitesse-spits Wilfried Bony. De Ivoriaanse spits knikte vlak voor tijd een voorzet van Wayne Routledge fraai achter United-goalie David de Gea. “De treffer van Bony was geweldig”, sprak Laudrup over het beslissende doelpunt.

David Moyes, de manager van United, zag zijn ploeg wederom in eigen stadion onderuit gaan. Op nieuwjaarsdag was Tottenham Hotspur ook al te sterk, met dezelfde cijfers. “Ik denk dat we de eerste helft aardig speelden. We moesten de kansen afmaken en we verdienden het niet om de verliezen, aangezien we de controle hadden”, aldus Moyes, die na afloop flink baalde: “Er zijn geen excuses, aangezien we met een sterk team binnen de lijnen verschenen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen