Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bony knikkert United uit FA Cup met late treffer

Bony knikkert United uit FA Cup met late treffer

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 januari 2014 – De misère van Manchester United blijft voortduren. De ploeg van manager David Moyes bezet de magere zevende plaats in de Premier League en nadat Tottenham Hotspur op nieuwjaarsdag met 1-2 wist te winnen op Old Trafford, was Swansea City zondag hetzelfde lot toebedeeld in de derde ronde van de FA Cup. De ploeg uit Wales trok dankzij een late treffer van Wilfried Bony aan het langste einde.

Het was de eerste keer in de voetbalgeschiedenis dat Swansea een officieel duel wist te winnen op Old Trafford. De zege voor de ploeg van trainer Michael Laudrup werd ingeleid door Wayne Routledge, die de bezoekers na ruim tien minuten spelen op voorsprong wist te brengen. United gaf echter snel antwoord. Alexander Büttner, die in de basisopstelling mocht beginnen en zich regelmatig van zijn goede kant liet zien, produceerde een perfecte voorzet, waar Javier Hernandez wel raad mee wist: 1-1.

Het restant van de wedstrijd was spannend, zonder dat dit tot veel kansen leidde. Na tachtig minuten kon de Braziliaan Fabio inrukken. Hij kreeg een rode kaart voor een domme overteding met gestrekt been, nadat hij slechts vijf minuten in het veld stond. Swansea drong aan in de slotfase en Bony knikte de bezoekers zelfs nog naar de volgende ronde van de FA Cup. Een voorzet van de sterk spelende Routledge belandde op het hoofd van Bony, die de bal fraai achter doelman David de Gea wist te knikken. De Ivoriaan was zelfs nog dicht bij de 1-3.

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd