Barça neemt koppositie weer over na ruime zege

5 januari 2014, 18:09

FC Barcelona heeft Atletico Madrid zondag weer afgelost als lijstaanvoerder van de Primera División, door in Camp Nou met 4-0 te winnen van promovendus Elche CF. Grote man bij Barça was zonder twijfel Alexis Sánchez, aangezien de Chileense aanvaller een hattrick wist te maken. Het Catalaanse kwartet aan doelpunten werd gecompleteerd door Pedro.

Atlético won zaterdag al met minimale cijfers (0-1) bij Malaga, waardoor de ploeg van coach Diego Simeone tijdelijk koploper van de Spaanse competitie was. De bal lag zodoende weer bij Barça, dat Elche zeer eenvoudig van zich af wist te schudden. Na een ruim kwartier spelen had Elche-goalie Toño al twee keer moeten vissen. Sánchez maakte na zeven minuten zijn eerste van de avond en Pedro verdubbelde het verschil, nadat Richmond Boakye namens de bezoekers het aluminium had geraakt.

Het tweede bedrijf was nog maar even onderweg toen Xavi faalde vanaf elf meter. De derde treffer kwam er even later wel, toen wederom Sánchez het net wist te vinden. De Chileen toonde in bloedvorm te steken, wat een fenomenale vrije trap ook nog onderstreepte: 4-0.

Volgende week, op 11 januari, staat de topper tussen Barça en Atlético op het programma. De winnaar van dat duel zal na de volgende speelronde koploper zijn in de Primera División.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen