Wenger is duidelijk: "Niet bezig met Berbatov"

3 januari 2014, 11:24

Arsenal draait uitstekend in de Premier League en staat fier aan kop, maar scoorde in de eerste twintig duels van dit seizoen 'slechts' 39 keer. Dat is bijvoorbeeld achttien keer minder dan Manchester City, de nummer twee van de ranglijst. De club uit Londen lijkt een scorende spits dus wel te kunnen gebruiken en Dimitar Berbatov (32), die wil vertrekken bij Fulham, werd in Engelse media genoemd als belangrijke kandidaat.

Naar verluidt kan Arsenal Berbatov voor ruim twee miljoen euro overnemen en zou de Bulgaar dolgraag naar het Emirates Stadium willen. Arsene Wenger, de coach van Arsenal, benadrukte vrijdag, tijdens zijn perspraatje in aanloop naar het FA Cup-duel met Tottenham Hotspur, echter dat de komst van de Bulgaar niet aan de orde is. Hij sluit uit dat zijn club op korte termijn een poging gaat wagen om de ervaren aanvaller binnen te halen. "Berbatov is niet een speler waar we op dit moment mee bezig zijn", is de duidelijke taal van de Fransman.

Voordat hij naar Fulham ging, speelde Berbatov in Engeland voor Tottenham en Manchester United. Bij Arsenal is Olivier Giroud dit seizoen de eerste spits, als alternatief heeft Wenger Nicklas Bendtner achter de hand.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen