'Cardiff investeert en heeft Finnbogason in vizier'

'Cardiff investeert en heeft Finnbogason in vizier'

2 januari 2014 – Het ligt in de lijn der verwachting dat Cardiff City de Noorse oud-voetballer Ole Gunnar Solskjaer aanstelt als nieuwe manager. In dit geval zou de Noor ongeveer dertig miljoen euro mogen investeren, zo meldt The Daily Telegraph. Onder de gegadigden om de gelederen van Cardiff te versterken bevindt zich sc Heerenveen-spits Alfred Finnbogason, die eerder ook al kon rekenen op de belangstelling van Cardiff.

Solskjaer zat al naast clubeigenaar Vincent Tan op de tribune tijdens Arsenal – Cardiff. Mocht de Noor aan het roer komen te staan bij The Bluebirds , dan mag hij dus diep in de buidel tasten om de selectie te voorzien van de nodige kwaliteitsinjecties. Naast Finnbogason staat Ajax-target Tom Ince (Blackpool) hoog op het lijstje. Tenslotte zou Solskjaer het achttienjarige talent Mats Moller Daehli willen meenemen vanuit Molde, waar Solskjaer nu nog trainer is.

Mocht Cardiff echt werk willen maken van de komst van Finnbogason, dan zal het met een flinke zak geld over de brug moeten komen. Heerenveen wil hoog inzetten, maar Kees Ploegsma junior, de nieuwe zaakwaarnemer van Finnbogason, gaf reeds aan dat hij een prijskaartje van tien miljoen euro niet reëel vindt voor de IJslandse spits.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 oktober 2020

  2. donderdag 22 oktober 2020