Rodgers: "Beste overwinning van het seizoen"

2 januari 2014, 09:46   Bijgewerkt: 2 januari 2014, 16:51

Liverpool is het nieuwe jaar uitstekend begonnen. Op nieuwjaarsdag won het op Anfield met 2-0 van Hull City, waardoor het de zure nasmaak van de nederlagen tegen Manchester City en Chelsea wegspoelde en weer over stadsgenoot Evertoon heen ging op de ranglijst van de Premier League. Brendan Rodgers, de manager van The Reds, is zeer verheugd met de thuiszege.

“Ik heb na afloop van de wedstrijd tegen de spelers gezegd dat het de beste overwinning van het seizoen is”, stelde een trotse Rodgers. “In veel wedstrijden hebben we met veel energie gespeeld, veel doelpunten gemaakt, goed veldspel laten zien en overwinningen geboekt. Maar na een reeks mindere resultaten geeft deze zege ontzettend veel voldoening, ook omdat Hull haar vorige wedstrijd met 6-0 (tegen Fulham, red.) won. We wisten op voorhand dat het lastig kon worden.”

De manager van Liverpool heeft het goede gevoel weer volledig terug. “We waren misschien niet op ons best, maar we maakten twee geweldige doelpunten, creëerden genoeg kansen en hebben Hull geen kans geboden. Ik ben zeer, zeer blij met deze overwinning. Het is een geweldige zege”, jubelt Rodgers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen